Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

DARE!! (Woerden)

DARE!!

Wat hebben wij u te bieden?

We bieden belangstellenden die affiniteit hebben met elektronica deze middag een korte bedrijfspresentatie en een rondleiding aan in ons bedrijf. Daarnaast zullen we een toelichting geven op de openstaande technische vacatures bij DARE!!

Omschrijving bedrijf

VOOR EEN VEILIGE EN STORINGSVRIJE WERELD!
Elektronica is niet meer weg te denken uit onze maatschappij.
Dat vraagt om storingsvrije en veilige producten. We zijn dan ook trots om er elke dag weer in te slagen een bijdrage te leveren aan een veilige en storingsvrije wereld!

Als \'Technical Guide\' en \'Problem Solvers\' begeleiden we onze klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige innovatieve producten en loodsen we hen door het certificeringstraject alvorens ze hun producten op de markt brengen.

Dat doen we door EMC-metingen en productveiligheidsonderzoeken uit te voeren op allerhande elektronica. Zo zijn we actief in o.a. de automotive, medische, maritieme, militaire, aerospace en railway industrie. Ook kalibreren we een breed spectrum aan elektronische meetapparatuur.

Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige, innovatieve EMC/RF test-, meetinstrumenten en –software. Van signaalgeneratoren tot veldsterktesensoren en alles wat er tussen in zit zodat onze klant in staat is een volledige meetopstelling te kunnen bouwen.

DARE!!
Vijzelmolenlaan 7
3447 GX Woerden
http://www.dare.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 13 april 2018 van 13.00 - 15.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.Delen:

Alle deelnemende bedrijven