Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

DACHSER (Waddinxveen)

DACHSER

Wat hebben wij u te bieden?

DACHSER Logistics Center Rotterdam heeft verschillende mogelijkheden voor wie een carrière ambieert in de logistieke sector. Zowel op kantoor als in de loods zijn er uitgebreide mogelijkheden voor stagiaires, studenten (BOL en BBL, mbo en hbo) en mensen die op zoek zijn naar een betaalde baan. Niet alleen voor wie een logistieke opleiding of achtergrond heeft, maar er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden op het gebied van marketing, finance, IT, enzovoort. We gaan graag met jou in gesprek om jouw mogelijkheden bij DACHSER te bespreken.

Omschrijving bedrijf

DACHSER is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Kempten, Zuid-Duitsland. De logistieke dienstverlener biedt transportlogistiek, warehousing en klantspecifieke services in twee bedrijfsdivisies: DACHSER Air & Sea Logistics en DACHSER Road Logistics. Deze laatste divisie bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: DACHSER European Logistics en DACHSER Food Logistics. DACHSER Contract Logistiek (warehousing) en branchespecifieke oplossingen ronden het assortiment Dachser af. Een naadloos netwerk - zowel binnen- als buiten Europa - en volledig geïntegreerde IT-systemen zorgen voor wereldwijde intelligente logistieke oplossingen.

Dankzij ongeveer 30.600 werknemers in 399 locaties wereldwijd genereerde DACHSER een geconsolideerde netto-omzet van ongeveer 5,6 miljard euro in 2018. In datzelfde jaar verwerkte de logistieke dienstverlener in totaal 83,7 miljoen zendingen met een gewicht van 41,3 miljoen ton. DACHSER wordt in 44 landen vertegenwoordigd met eigen vestigingen.

DACHSER is sinds 1975 actief in Nederland en heeft vestigingen in Waddinxveen (Logistics Center Rotterdam), Zevenaar (Logistics Center Zevenaar), Schiphol en Maastricht met een totaal van ± 470 werknemers.

DACHSER

DACHSER
Handelsweg 2
2742 RD Waddinxveen
http://www.dachser.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op afspraak, in principe van 23 t/m 27 maart tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: