Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Cyclus (via ActiefWerkt!) (Moordrecht)

Cyclus (via ActiefWerkt!)

Wat hebben wij u te bieden?

We hebben vacatures voor beladers, chauffeurs en ook chauffeur in opleiding! Chauffeurs werken meestal 4-5 dagen per week. Beladers werken meestal 3-5 dagen per week. We bekijken per persoon wat het salaris wordt, als je ervaring hebt kun je meer verdienen.

Ben jij een professional en op zoek naar een baan bij een stoer bedrijf waar geen dag hetzelfde is? We werken graag met collegiale vakmensen met een open en toegankelijke houding en een ondernemende en resultaatgerichte aanpak.

Omschrijving bedrijf

Onze missie is een verzorgde, opgeruimde leefomgeving. Dit is een recht én een grote verantwoordelijkheid. We halen restafval en waardevolle grondstoffen op, die inwoners binnenshuis en buitenshuis aanbieden en leveren deze af op de juiste plek in de keten. We doen dat efficiënt en we gaan voor een zo hoog mogelijk rendement. Door ons eigen huis op orde te hebben en door betrokken vakmensen en bewezen innovatieve technieken in te zetten bij de inzameling en reiniging. Door samen met opdrachtgevers en inwoners continu te werken aan verbetering. En door waarde te creëren op economisch, ecologisch en sociaal gebied.

Onze visie is honderd procent recycling en honderd procent schoon vraagt om honderd procent samenwerking. Daarom heeft Cyclus een prominente plek in de branche en trekken onze medewerkers intensief op met opdrachtgevers, inwoners en ketenpartners in de regio. Zo delen we kennis en ervaring, bundelen we krachten en maken we het voor iedereen mogelijk een bijdrage te leveren. Samen vormen we het team dat de materiaalkringlopen sluit. Samen nemen we onze verantwoordelijkheid en dragen we actief bij aan de transitie naar een circulaire economie.

Cyclus (via ActiefWerkt!)

Cyclus (via ActiefWerkt!)
Oostbaan 1090
2841 ML Moordrecht
https://cyclusnv.nl/werken-bij-cyclus-0

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Meld je aan voor onze rondleiding op 15 maart om 11:00u tot 12:30u (verzamelen om 10:45u). We beginnen met een algemene uitleg over Cyclus en over ActiefWerkt!. Daarna bespreken we de verschillende functies, en uiteraard is er ook ruimte voor jullie vragen.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: