Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Critical Minds Project B.V. (Kamerik)

Critical Minds Project B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Een flinke dosis positiviteit met aandacht voor elkaar! En natuurlijk ook andere zaken, zoals:

Een uitdagende opdracht waarin je al je potentieel kwijt kan;
Een ontwikkeltraject om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden. Het biedt je een steile leercurve op professioneel en persoonlijk vlak;
Een auto, zodat je elke locatie weet te bereiken. Meestal zit je namelijk niet direct naast een station. Groei je in ervaring, dan groei je in autoklasse;
25 vakantiedagen per jaar die je van de nodige ontspanning moeten voorzien. Zo kun je weer met frisse energie starten;
Een bonusregeling. Je deelt mee in de winst op basis van jouw inzet van het afgelopen jaar;
Een laptop en een vergoeding voor jouw telefoon wordt geregeld, zodat je klaar bent voor elke opdracht;
Een pensioenregeling en collectiviteitsverzekering;
Fun factoren, zoals vrijdagmiddagborrels, wintersport met het team, jaarlijks een weekend weg, teamuitjes en spontane uitingen van gezelligheid.

Omschrijving bedrijf

Critical Minds zijn elke dag bezig de doorlooptijd van projecten te verkorten, zodat deze steeds vaker op tijd worden opgeleverd. Iedereen in de organisatie komt zo op den duur beter in de ‘flow’ en werkt met meer plezier. Wij kennen de bouw-, maak-, jachtbouw-, offshore- en maritieme industrie. Daar verbinden we de kennis uit eerdere successen met nieuwe, innovatieve werkmethodes. Onze Critical Minds vliegen elk project aan met een slimme toolbox en een geheel eigen mentaliteit. Geen dikke rapporten vol management praat, maar concreet advies en handen uit de mouwen. Want we denken én we doen. We brengen de processen in kaart en werken samen met alle lagen van de organisatie aan verbeteringen. Die vervolgens worden geïmplementeerd. Critical Minds zitten vol energie: we zijn altijd op zoek naar ons volgende, schijnbaar onmogelijke project.

Elke branche heeft zijn eigen specifieke wensen, eisen en vraagstukken. Door onze ervaring in uiteenlopende branches weten we wat er nodig is om verspilling tegen te gaan. De Critical Minds gaan aan de slag als consultant, trainer of interim-projectleider om zo energie, materiaal en tijd te besparen. Wij zetten onze expertise onder andere in de volgende branches in: offshore, marine & energy, jachtbouw, bouw & infra en de maakindustrie.

Critical Minds Project B.V.

Critical Minds Project B.V.
Burgemeester Breenplantsoen 1
3471 CK Kamerik
http://www.criticalminds.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 24 maart van 09:00-17:00
Donderdag 26 maart van 09:00-17:00

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: