Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Corovum Advies BV (Gouda)

Corovum Advies BV

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op zoek naar tekenaars en werkvoorbereiders/ontwerpleiders met minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde, relevante opleiding op het gebied van Civiele Techniek / Infrastructuur.

Corovum Advies B.V. is sinds 1 april 2019 gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor het opleiden van stagiairs voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra.

Omschrijving bedrijf

Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Vanuit onze rol als adviseur ondersteunen wij opdrachtgevers bij de realisatie op het gebied van ruimtelijke ordening en civiele techniek. We treden hierbij op als projectleider of projectmanager en verzorgen bovendien de civieltechnische voorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoering. Hiervoor hebben wij de beschikking over een ISO-9001 gecertificeerd ingenieursbureau. Daarnaast is Corovum Advies gecertificeerd op de CO2-prestatieladder en handelen wij vanuit de waarde: \'Milieubewust meedenken\' in ontwerpen en werkvoorbereiding. Dit doen wij bijvoorbeeld door zo veel als mogelijk vrijgekomen materialen her te gebruiken én minimale transportbewegingen in de werken te realiseren.

Corovum Advies is de afgelopen 12,5 jaar uitgegroeid naar 10 professionals sterk, met een gedegen flexibele schil van specialisten. Door deze omvang, ons kwaliteitsborgingssysteem en schil van professionals zijn wij breed en flexibel inzetbaar. Onze kernwoorden zijn daarom ook Betrouwbaar, Inventief en Betrokken.

Naast technische deskundigheid, heeft Corovum Advies veel ervaring met de integrale procesmatige benadering van projecten en de hierbij betrokken omgevingsfactoren. Dit laatste vinden wij minstens zo belangrijk als de technische aspecten. Vanuit die visie leveren wij maatwerk voor ieder project, waarbij we ons sterk maken voor uw belangen als opdrachtgever.

Corovum Advies BV

Corovum Advies BV
Gravin Beatrixstraat 34
2805 PJ Gouda
http://www.corovum.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij plannen graag een afspraak met geïnteresseerden in.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: