Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Carapax IT B.V. (Gouda)

Carapax IT B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Carapax IT stimuleert haar medewerkers om hun vakkennis en vaardigheden continu te blijven ontwikkelen. We bieden je perspectief en zorgen ervoor dat je je in een ‘prikkel-arm’ competence center kunt richten op datgene waar je goed in bent. De werktijden worden afgestemd op jouw belastbaarheid. Ad hoc-veranderingen, haastklussen, stressvolle klantcommunicatie en dergelijke houden we bij je weg. Onze ervaren projectleiders zorgen voor rustige, heldere en haalbare instructies en werkzaamheden. Wij noemen dat een ‘sociaal-emotionele firewall’. Op beide vestigingen is een autisme-jobcoach aanwezig die je kan helpen je ontwikkeling en carrière vorm te geven.

We bieden je een intellectuele uitdaging en interessante projecten die te maken hebben met scheepvaart, gezondheidszorg, verkeersbewegingen, security, data science, et cetera.

We zoeken IT-ers met ervaring én autisme, maar selecteren ook kandidaten voor de Pantex Foundation. In deze Pantex-labs krijg je geen salaris, maar werk je wel aan je cv in IT-projecten. Pantex helpt je om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

Omschrijving bedrijf

Carapax IT is een IT-bedrijf met bijna 50 medewerkers. Er werken programmeurs, testers, data-analisten en specialisten op het gebied van business intelligence. Vrijwel alle medewerkers hebben een vorm van autisme en hebben een hbo- of wo-niveau. Dat kan betekenen dat iemand zijn of haar opleiding niet helemaal heeft afgerond, maar wel in zijn of haar vrije tijd programmeert of heel slimme dingen bedenkt. Wij kijken dus iets minder naar diploma’s, maar je moet wel iets kunnen.

Leer je makkelijk en ben je slim in het zoeken naar informatie? Wij zijn geen opleidingsinstituut, maar je leert automatisch iedere dag!

Carapax IT B.V.

Carapax IT B.V.
Stationsplein 9H
2801 AK Gouda
http://www.carapaxit.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 25 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: