Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Bureau Bousa (Bodegraven-Reeuwijk)

Bureau Bousa

Wat hebben wij u te bieden?

Werken bij ons betekent het fijne gevoel krijgen dat je iets bijdraagt in het leven van een kind. Bureau Bousa zorgt daarnaast goed voor vrijwilligers en stagiairs! Je krijgt goede begeleiding in de vorm van training en intervisie, gezellige collega's en een kleine vergoeding. Je vergroot je vaardigheden en leert iets over andere culturen.
Je kunt kiezen voor het project dat het beste bij jou en/of je stagedoelen past.
Voor al onze projecten geldt dat we eerst een intakegesprek met je voeren. Daar wijzen we je ook op onze gedragsregels. We sluiten een vrijwilligersovereenkomst met daarin ook een geheimhoudingsverklaring met je af. Ook vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Dat is belangrijk omdat we met minderjarigen werken.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een goede doelen-stichting die in Bodegraven-Reeuwijk projecten organiseert voor kinderen die kwetsbaar zijn voor taalachterstand, onderwijsachterstand en ongelijke kansen. Wij zoeken vrijwilligers en stagiairs die één keer per week een kind willen ondersteunen. We hebben een voorleesproject (20 weken), een huiswerkklas (een schooljaar) en een mentorproject voor brugklassers (anderhalf jaar). Mensen die bij ons werken hebben hart voor kinderen, zijn open en nieuwsgierig naar andere culturen en willen graag van betekenis zijn voor een ander.

Bureau Bousa

Bureau Bousa
Krooslaan 22
2411 ZP Bodegraven-Reeuwijk
http://www.bousa.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 26 maart in Reeuwijk, locatie volgt nog, van 15 tot 17 uur.
Vrijdag 27 maart in het Huis van Alles te Bodegraven, van 15 tot 17 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: