Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Bij Aafke Bloemen-Wonen-Workshops & Dagbesteding (Krimpen aan de Lek)

Bij Aafke Bloemen-Wonen-Workshops & Dagbesteding

Wat hebben wij u te bieden?

Dagbesteding Bij Aafke
“Bij Aafke” biedt dagbestedingsplaatsen voor mensen met een beperking.
Het hebben van werk of zinvolle dagbesteding is een zeer belangrijk element in iemands leven. Ook in dat van burgers met een (verstandelijke) beperking. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen aan de maatschappij, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met
anderen.

Het streven
Het team van “Bij Aafke” wil er graag voor zorgen dat mensen met een beperking ook goed mee kunnen komen in de maatschappij.
Deze mensen verdienen een mooie
(werk) plek met de juiste mensen en begeleiding om hun heen. Door mensen met een lichte beperking in aanraking te laten komen met mooie natuurlijke producten zoals bloemen, bloeien zij letterlijk op.

Omschrijving bedrijf

Bij Aafke Bloemist
Bloemist 'Bij Aafke' voor al uw bloemen, boeketten, woonaccessoires en workshops kunt u terecht 'Bij Aafke' uw bloemist. In onze sfeervolle, ruim ingerichte winkel vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires, ook maken wij sierlijke boeketten naar uw wens. Achter de winkelruimte vindt u de ruime workshopruimte, waar onder begeleiding, u de mooiste creaties maakt geheel in stijl van het jaargetijde.

Bij Aafke Bloemen-Wonen-Workshops & Dagbesteding
Hoofdstraat 27
2931 CE Krimpen aan de Lek
http://www.bijaafke.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Gedurende de hele week zijn bezoekers welkom. Vul bij uw aanmelding duidelijk in op welke dag en tijdstip u langs hoopt te komen.
Bij geen tegenbericht verwachten wij u op het door u aangegeven moment. Mocht dit anders zijn dan nemen wij contact met u op.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.Delen:

Alle deelnemende bedrijven