Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Bayards Aluminium Constructies B.V. (Nieuw-Lekkerland)

Bayards Aluminium Constructies B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Een baan/leerplek/stageplek/traineeship binnen een informeel, internationaal technisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is.

Omschrijving bedrijf

Bij Bayards draait het allemaal om aluminium constructies van topkwaliteit. Maar waar zouden we zijn zonder het vakmanschap van ons ervaren en gemotiveerde team? Wij geloven in de veelzijdigheid van zowel aluminium als mensen. Ons motto is dan ook dat de kwaliteit van onze producten nooit de kwaliteit van onze mensen zou mogen overstijgen. En dát is de sleutel tot ons succes.

Bayards ontwerpt, engineert, produceert en installeert complexe aluminium constructies. Dit doen we al ruim een halve eeuw. Gevestigde namen zoals BP, Shell, Damen en IHC behoren tot onze maritieme en offshore klanten waarvoor wij o.a. turnkey helidecks en helipads leveren. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in de luxejachtbouw. Zo leveren wij aluminium topsecties voor klanten als Royal van Lent.

Waar wij voor staan, is het engineeren van oplossingen in aluminium in de breedste zin van het woord. Of het nu een helideck, een stuk handrailing of een topsectie betreft, al onze projecten hebben met elkaar gemeen dat zij een uitdaging op het gebied van engineering vormen. Naast de maritieme en offshore industrie, levert Bayards ook aluminium constructies aan bijvoorbeeld defensie en de hightech industrie.

Bayards Aluminium Constructies B.V.

Bayards Aluminium Constructies B.V.
Veerweg 2
2957 CP Nieuw-Lekkerland
http://www.bayards.com

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: