Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Ballenenzo (Moordrecht)

Ballenenzo

Wat hebben wij u te bieden?

Geen sleur en alle dagen hetzelfde. Iedere opdracht is weer anders omdat de klant een ander bedrijf heeft met een andere sfeer en een ander thema. Soms gaat het daarbij alleen om de buitenkant van het spel, soms moeten er “binnenin” ook dingen worden aangepast en regelmatig wordt er iets gemaakt dat helemaal nieuw en uniek is. Wij bieden de vrijheid om mee te denken en wij vragen de flexibiliteit en de energie steeds weer iets goeds en iets leuks te bedenken. Immers de klant die het koopt wil iets goeds, en dat leveren we, de kinderen die er mee spelen willen iets leuks, en dat leveren we ook!

Omschrijving bedrijf

BallenEnzo is een jonge, groeiende, creatieve onderneming die concepten en spellen voor binnenspeeltuinen ontwikkelt en produceert. We werken in een klein dynamisch team waarin iedereen zijn inbreng heeft. Bij veel spellen draait het om ballen maar we ontwerpen en ma-ken ook gethematiseerde betimmeringen op maat, laser game area’s en escape rooms. En we werken voortdurend aan nieuwe ideeën.

Wij willen graag mensen ontmoeten met kennis en/of ervaring in de volgende vakgebieden:
• Houtbewerking en thematisering
• Elektronica
• Marketing.
Wij zoeken met spoed iemand met kennis en ervaring als meubelmaker/timmerman die meewerkt aan het uitwerken van ontwerpen en het voorbereiden van de uitvoering van pro-jecten. Je bent van offerte tot oplevering betrokken bij een project. De werkzaamheden: het maken van ontwerp schetsen, het uitwerken van schetsen in technische tekeningen voor de bouw, het meewerken aan voorraadbeheer en de voorbereiding van de installatie bij de klant. Bij grotere maatwerkprojecten werk je soms mee aan de installatie op locatie.
Daarnaast moeten bestaande producten verder ontwikkeld worden en de productie ervan geoptimaliseerd. Voor een deel van producten maken we gebruik van een lasersnijder. Uitleg over dit apparaat krijg je binnen het bedrijf.

Opmerkingen

Neem een cv mee en evt. referenties, getuigschriften e.d.
Vergeet niet om je aan te melden.
Graag tot donderdag de 12de!
Heb je nog vragen bel of mail gerust.

Ballenenzo
Oostbaan 1110
2841 ML Moordrecht
http://www.ballenenzo.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 12 april tussen 14.00 en 17.00 is iedereen van harte welkom.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.Delen:

Alle deelnemende bedrijven