Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

ASVZ (Sliedrecht)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij doen mee aan het Festival ontdek Zorg en Welzijn
mboRijnland – Groen van Prinsterersingel 52 Gouda

Ben je benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past? Waar jouw kansen liggen op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom? Werk je al in de zorg en wil je met organisaties uit de regio in gesprek over de volgende stap in je loopbaan? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Omschrijving bedrijf

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.

Opmerkingen

Bij ASVZ kun je speed daten met medewerkers van onze organisatie, vragen stellen, informatie ontvangen over werken en leren in de zorg en ervaren welke technologieën we in de zorg gebruiken. Aai bijvoorbeeld eens een robotkat.

ASVZ
Touwbaan 1
3363 WB Sliedrecht
http://www.asvz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op dinsdag 12 maart van 15.00 – 21.00 uur a.s. organiseren zorg- en welzijnsorganisaties in Gouda en omstreken samen het Festival Ontdek Zorg en Welzijn. Een banenfestival, nét even anders en waar veel te beleven is!
Jij verlaat het festival met nieuwe inzichten en/of een concrete afspraak voor loopbaanadvies, meeloopstage, oriëntatiebaan, een sollicitatiegesprek of een gesprek voor een leer-werktraject.
Jij komt toch ook? We zien je op 12 maart a.s.!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: