Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Allerzorg (Woerden)

Allerzorg

Wat hebben wij u te bieden?

Wil jij werken vanuit je hart? Bij een landelijke zorgorganisatie waar jij jezelf kunt zijn? Dan ben je dinsdag 10 april aanstaande tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom om kennis met ons te komen maken. Deze middag geven we je een presentatie over ons bedrijf en laten we de mogelijkheden zien die je hebt om bij ons te komen werken of om jezelf om te laten scholen voor een baan in de zorg. Wij maken graag kennis met je op deze dag.

Omschrijving bedrijf

Zorg zoals wij die ook voor onze naasten zouden wensen, dat is ons motto. Allerzorg is een landelijke zorgorganisatie en biedt thuiszorg en specialistische zorg thuis. Met ruim 1500 collega’s leveren wij deze zorg dagelijks op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg en dermatologie, longzorg, hartfalen, thuisdialyse en palliatieve terminale zorg. Allerzorg is partner in de woonhuizen van September, kleinschalig wonen voor ouderen met geheugenproblemen en dementie.

Allerzorg
Kasteel 4
3441 BZ Woerden
http://www.allerzorg.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Kom naar onze open dag op 10 april aanstaande van 14.00 tot 16.00
Onze informatiedag vindt plaats aan de Prins Hendrikkade 1A te Woerden. Daar wordt je welkom geheten door Daimy de Kruijk en Lotte Dirckx.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.Delen:

Alle deelnemende bedrijven