Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Albert Heijn (Gouda)

Albert Heijn

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben in Gouda diverse functies beschikbaar, bijvoorbeeld voor kandidaten uit het doelgroepregister banenafspraak. Denk hierbij aan functies als vakkenvuller, kwaliteitsmedewerker, broodmedewerker, caissière. Daarnaast zijn wij in Gouda op zoek naar talenten die leidinggevende ervaring willen opdoen in de rol van de functie teamleider, bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie. Zo kun je meteen werkervaring opdoen.

Omschrijving bedrijf

Als Albert Heijn zijn wij de grootste supermarktorganisatie van Nederland. Iedere dag doen mensen boodschappen bij Albert Heijn. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet worden gesneden en de vakken moeten worden gevuld. We houden de winkel schoon en netjes. Maar we gaan graag een stap verder.

Opmerkingen

Graag stemmen we nog even tijdig met elkaar af over de exacte invulling/ hoe & wat. Dit is alvast ons voorstel.

Albert Heijn

Albert Heijn
In totaal alle 4 filialen in Gouda
2801 JL Gouda
http://www.werk.ah.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 23 maart – 17.00-19.00 uur - Meeloopdag (rondleiding) en Speedmeet in winkel 1579, Middenmolenplein 64, 2807 GZ Gouda.

Woensdag 25 maart – 17.00-19.00 uur - Masterclass voor potentiële Teamleider talenten in winkel 1274, Lekkenburg 3, 2804 XA Gouda.

Vrijdag 27 maart – 17.00-19.00 uur - Meeloopdag (rondleiding) en Speedmeet in winkel 1359, Markt 50, 2801 JL Gouda.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: