Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Agathos (Lelie zorggroep) (Sliedrecht)

Agathos (Lelie zorggroep)

Wat hebben wij u te bieden?

Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorg- en hulpvragen waar we enthousiaste professionals voor zoeken. Daarnaast zijn er opleidingsplaatsen en mogelijkheden voor herintreders. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben. En ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet. Zo kun jij je werk goed doen en kunnen wij een goede werkgever voor jou zijn.

Heb jij interesse in een baan in de zorg? Dat waarderen wij sowieso! Op donderdag 26 maart van 18.30-20.30u staat onze Bus vol waardering klaar op de Kerkbuurt 118 te Sliedrecht. Bezoek onze bus en onder het genot van wat lekkers maken we graag kennis met jou!

https://werkenmetwaardering.nl/

Omschrijving bedrijf

Bij Agathos zijn we er dagelijks met liefdevolle zorg en aandacht voor de ander. Dat is wat Agathos sterk maakt en wat ons met elkaar verbindt. We laten ons inspireren door onze christelijke missie. Als medewerker van Agathos is het belangrijk dat je deze missie en onze identiteit deelt. Van daaruit werk je met je collega’s aan de beste zorg en hulp voor onze cliënten. En dat wordt gewaardeerd! Door collega’s, door cliënten en hun mantelzorg en door Agathos als organisatie.

Hulpverlening
Als hulpverlener weet jij als geen ander dat mensen soms iemand nodig hebben die een eindje met hen meeloopt tot ze het (weer) zelf kunnen. Dat bieden wij met onze intensieve ambulante hulpverlening. Als ambulant hulpverlener begeleid je de cliënt. Dat doe je in de thuissituatie. Voor de een is een steuntje in de rug voldoende, voor de ander past een intensief hulpverleningstraject beter. De situatie, mogelijkheden en vaardigheden van de cliënt zijn het uitgangspunt. Je combineert de hulpverlening met de hulp uit het netwerk en stemt af met alle betrokkenen. Zodat de cliënt uiteindelijk vertrouwt dat hij het weer zelf kan.

Thuiszorg
Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker van Agathos bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze, zo mogelijk, zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn.

Opmerkingen

Filmpje: https://youtu.be/2jK6Ay23v8s

Agathos (Lelie zorggroep)
Kerkbuurt 118
3361 BL Sliedrecht
https://werkenmetwaardering.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 26 maart vanaf 18.30-20.30 op de Kerkbuurt 118 te Sliedrecht

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: