Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

ABC-Techniek B.V. (Waddinxveen)

ABC-Techniek B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Bij ABC-Techniek maakt het personeel het verschil. Zij zijn het hart van onze organisatie, dankzij hun betrokkenheid, kennis van zaken en oplossingsgerichte instelling. Op dit moment bestaat ons team uit 25 vaste medewerkers. Door de groei van het bedrijf, hebben wij diverse vacatures. Kijk eens op onze website bij vacatures, daar staat per functie precies wat wij jou te bieden hebben! Zoek je een mooie leer-/werkplek of een stage waar je serieus genomen wordt en echt wat leert? Stuur dan ons je CV, je leerdoel en/of stage opdracht en de periode dat je stage loopt. Wij gaan dan bekijken of we je in die periode kunnen plaatsen.
Pas als je bij een bedrijf binnen komt en met de mensen praat, ervaar je de sfeer en wordt het duidelijk wat een bedrijf precies doet. Pak dus je kans en kom langs tijdens de \'Kom binnen bij bedrijven week\' !

Omschrijving bedrijf

ABC-Techniek levert klant specifieke besturings- & controle systemen voor de industrie en petrochemie. Met onze producten en diensten zijn wij actief in sectoren zoals: olie- en gas industrie, petrochemie, procesindustrie, en machinebouw (ATEX / IECEx)

ABC-Techniek B.V.

ABC-Techniek B.V.
Coenecoop, 58
2741 PD Waddinxveen
http://www.abc-techniek.com

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: