Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V. (Meerkerk)

Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V.

Wat hebben wij u te bieden?

Een unieke ervaring en een mogelijke werkplek in een mooi familiebedrijf. Maar bovenal een leerzaam kijkje hoe de bruggen die we dagelijks bewandelen, worden gebouwd. Wij zijn op zoek naar technische mensen op kantoor, maar ook in de verschillende loodsen (beton, staal en hout). Daarnaast zijn wij in de uitvoering op zoek naar een voorman.

Omschrijving bedrijf

Damsteegt is als multidisciplaine aannemer gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, vervanging en (prefab)nieuwbouw van civieltechnische- en recreatieve kunstwerken zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. We onderscheiden ons door de gehele verticale keten, van ontwerp tot realisatie, in eigen beheer uit te voeren. De productie van constructies in staal, beton, composiet en hout, of een combinatie daarvan doen we volledig in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn! Ons bedrijf is gevestigd in Meerkerk waar wij beschikken over vijf grote productiehallen verdeeld over twee locaties. Meer informatie daarover is te vinden op onze website: www.damsteegtwaterwerken.nl

Daarnaast zijn continu bezig met innovatie: digitalisering, 3D-printing, sensortechnieken, energiereductie, circulaire producten en projecten, nieuwe materialen en tal van nieuwe diensten om maar een greep te noemen. Wij zijn daarin vooruitstrevend.

Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V.

Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk
http://www.damsteegtwaterwerken.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

23 t/m 27 maart 2020
9:00 tot 16:00
Wij willen graag met de bezoekers zelf een tijd inplannen.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.


Delen:

Alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: