Kom binnen bij bedrijven | Groene Hart Werkt

Zet uw deuren open!

Kom Binnen Bij Bedrijven is interessant voor bedrijven en organisaties die de drempel willen verlagen om belangstellenden te ontvangen die graag eens (vrijblijvend) bij hen binnen kijken. Wie weet maakt u in uw eigen bedrijf kennis met nieuwe medewerkers, slimme stagiairs of ontmoet u vrolijke vrijwilligers voor uw organisatie.
Tijdens de laatste editie van Kom Binnen Bij Bedrijven in maart 2019 deden ruim 300 bedrijven en organisaties in zeven gemeentes mee met als resultaat tientallen matches. Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Bedrijven melden zich aan en zorgen voor een aansprekend bedrijfsprofiel met logo, foto en eventueel een kort filmpje. Inschrijvingen van bezoekers ontvangt u rechtstreeks in uw mailbox. U bepaalt wanneer bezoekers welkom zijn en onderhoudt zelf contact met uw binnenkijkers.

Zodra bekend is wanneer editie 2020 van Kom Binnen Bij Bedrijven plaatsvindt, leest u dat hier en via de social mediakanalen. Zorg dus dat u gelinkt bent. 

Gratis publiciteit

Wij zorgen voor publiciteit in de regio en u krijgt gratis digitaal promotiemateriaal om uw bedrijf ook zelf te promoten. Vanzelfsprekend wordt uw bedrijf ook gezien door alle bezoekers van kombinnenbijbedrijven.nl
En u weet, hoe meer er naar uw bedrijfswebsite gelinkt wordt, hoe beter uw vindbaarheid.

Meer weten? Bekijk hier de informatiefolder 2019 voor bedrijven

Hoe de Open Dagen eruit kunnen zien? Bekijk de TIPS!

Bedrijven kunnen zich zich niet meer aanmelden.

Deelnemende bedrijven

A. van Tilburg Truck- en Trailerservice Waddinxveen BV

Installatiebedrijf van der Vaart

Critical Minds

Sterk in je werk, zorg voor jezelf (Care2Care)

Bekijk alle deelnemende bedrijven

Volg Kom binnen bij bedrijven op: